Гнідавському цукровому заводу передали сертифікат відповідності системи менеджменту ISO 22000:2005.ФОТОРЕПОРТАЖ

Гнідавський цукровий завод отримав сертифікат відповідності системи менеджменту ISO 22000:2005. Продовжити читання “Гнідавському цукровому заводу передали сертифікат відповідності системи менеджменту ISO 22000:2005.ФОТОРЕПОРТАЖ”

Гнідавський цукровий завод завжди готовий прийти на допомогу селянам

Цього року Гнідавський цукровий завод надавав необхідну підтримку в переробці сировини фермерам та самому Іваничівському цукровому заводу, який в силу певних причин зупинився. Продовжити читання “Гнідавський цукровий завод завжди готовий прийти на допомогу селянам”

Sugar World 2019 – головний бізнес-майданчик на ринку цукру України

27 лютого в Броварах відбудеться ІІІ Міжнародний конгрес для виробників та переробників цукрових буряків «Sugar World 2019», організатором якого виступає Національна асоціація цукровиків України.

Продовжити читання “Sugar World 2019 – головний бізнес-майданчик на ринку цукру України”

Виробництво цукру в Україні станом на 27 грудня 2018 року

Станом на 27 грудня перероблено 12,26 млн. тонн цукрових буряків і вироблено 1666,3 тис. тонн цукру. Сезон цукроваріння в Україні стартував 31 серпня 2018 року. Продовжити читання “Виробництво цукру в Україні станом на 27 грудня 2018 року”

ВИРОБЛЯТИ БІОЕТАНОЛ В УКРАЇНІ НАЙВИГІДНІШЕ З МЕЛЯСИ

Найвигідніше в Україні виробляти біопаливо з цукрових буряків. Так, з 600 тисяч тонн меляси, яка є побічним продуктом цукрового виробництва, можна отримати до 170 тисяч тонн біоетанолу. Про це  під час прес-конференції в ІА «RegioNews» заявив директор Інституту біоенергетичних культур і цукрових буряків Микола Роїк. Продовжити читання “ВИРОБЛЯТИ БІОЕТАНОЛ В УКРАЇНІ НАЙВИГІДНІШЕ З МЕЛЯСИ”

Гнідавський цукровий завод отримав сертифікат відповідності системи менеджменту ISO 22000:2005.

Гнідавський цукровий завод отримав сертифікат відповідності системи менеджменту ISO 22000:2005. Продовжити читання “Гнідавський цукровий завод отримав сертифікат відповідності системи менеджменту ISO 22000:2005.”

«Нехтування елементарним призводить до неочікуваних результатів», – Олександр Нікішин про вирощування цукрових буряків

Минулий сезон був рекордним по врожайності цукрового буряка, однак цього року похибка врожайності буде незначна. Про це у коментарі розповів заступник директора з питань сировини Гнідавського цукрового заводу Олександр Нікішин. Продовжити читання “«Нехтування елементарним призводить до неочікуваних результатів», – Олександр Нікішин про вирощування цукрових буряків”

Цукор: операція «диверсифікація» або Чому українські заводи переключаються на виробництво біоетанолу?

Буряково-цукровий комплекс в Україні колись вважався стратегічним напрямком не лише АПК, а й всієї економіки країни. 1990 року аграрії зібрали 40 млн тонн сировини, з якої 192 цукрових заводи виробили понад 5,5 млн тонн цукру, що становило 15% світового виробництва. Потім ще років десять галузь за звичкою називали тяжкою індустрією АПК, аж доки виробництво цукру 2009 року не впало до 1,27 млн тонн, яких не вистачило навіть для того, аби покрити внутрішні потреби. Продовжити читання “Цукор: операція «диверсифікація» або Чому українські заводи переключаються на виробництво біоетанолу?”

На Поліссі підбито підсумки вирощування цукрових буряків за технологією КОНВІЗО® СМАРТ

Паралельно з традиційними гібридами селекції KWS на полях господарства «Камаз-Агро» в Млинівському районі на Рівненщині цьогоріч досліджували технологію КОНВІЗО® СМАРТ.

Читайте також: Чому люди йдуть працювати на Гнідавський цукровий завод?

Продовжити читання “На Поліссі підбито підсумки вирощування цукрових буряків за технологією КОНВІЗО® СМАРТ”