Олександр Нікішин: «Завод може робити цукор тільки з якісної сировини»

Кожний сезон на Гнідавському цукровому заводі розпочинають з діалогу з партнерами – сільгоспвиробниками.

«Ми дійшли висновку, що такі зустрічі вкрай необхідні, адже саме завдяки їм ми маємо можливість дійти до спільного знаменника. Із сезону в сезон ми робимо все можливе аби вдосконалити наше виробництво. Звичайно, ще є над чим працювати», – розповідає заступник голови з питань сировини Олександр Нікішин.

Читайте також: На Гнідавському цукровому заводі розпочали ревізію посівів цукрового буряка

Завод може робити якісний цукор тільки з якісної сировини. Буряк це живий організм, а саме виробництво цукру – це надзвичайно важкий комплекс хімічних, фізичних, механічних та інших процесів.  Ми намагаємось максимально догодити сільгоспвиробникам.

«За всі роки функціонування надзвичайних ситуацій не виникало. Ми прекрасно розуміємо, що основою успішного функціонування виробництва є бурякоздавач», – наголошує Олександр Нікішин.

Читайте наші новини на сторінці у Facebook