Що робитимуть із жомом на Гнідавському цукровому заводі?

На завершальному етапі роботи із підготовки до сезону 2018-2019 років.  У період міжсезоння на підприємстві провели колосальну роботу з модернізації, і крок за кроком досягають сучасного європейського рівня.

Завершується робота із встановлення жомопресів, які зможуть робити його сухішим на 30 відсотків. На наступний рік вже не буде запасів жому, який стає проблемою для підприємства, адже тваринництво відмирає. У перспективі на ПАТ «Гнідавський цукровий завод» має намір встановити жомосушку з гранулятором, що дасть можливість реалізовувати гранульований жом на закордонному ринку збуту.

Читайте також: «Будемо розвивати цукровий завод, щоб бути кращими не тільки в Україні, але й у Європі»

«Ми плануємо перейти на такий рівень роботи заводу як у Польщі, Німеччині, що практично на території заводу жому не буде», – запевняє заступник голови Гнідавського цукрового заводу Олександр Нікішин.

На підприємстві запевняють, що така модернізація є частиною перспективного плану затвердженого на підприємстві з метою повного розвантаження полів фільтрації та у перспективі їх закриття.

Читайте наші новини на сторінці у Facebook